Bestaande Woning Bouw
Glenn Stern

Glenn SternMet een achtergrond als vastgoedmanager bij diverse woningcorporaties, is Glenn sinds 2009 verbonden aan de Bouwkunde opleiding van Saxion Hogeschool in Enschede.
Naast de opgave om de bestaande bouw een stevige plek te geven in het bestaande curriculum, is tevens een externe leergang voor professionals in de bouw neergezet rondom beheer, onderhoud en renovatieprocessen van de bestaande woningbouw.

Verder werkt hij in zijn rol als onderzoeker voor de Stichting Pioneering www.pioneering.nl, binnen de werkplaats RGVO en in samenwerking met Twentse bedrijven aan de verdere ontwikkeling en uitrol van Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO). Deze vorm van duurzaam vastgoedbeheer moet vastgoed eigenaren van verschillende pluimage mogelijkheden bieden om zich verder te professionaliseren en kennis van marktpartijen optimaal te benutten.
Door inzet en betrokkenheid van studenten in onderzoek en afstudeeropdrachten krijgt de bestaande bouw de aandacht die het verdient binnen onderwijs en investeren we in de bouwopgaven voor de toekomst.

g.p.stern@saxion.nl